Ajankohtaista

Päivitetty tiedote nuohouksista koronavirus aikana

Sisäministeriön 31.3.2020 antamasta suosituksesta sekä Nuohousalan keskusliiton antamasta ohjeistuksesta jätämme aktiivisen nuohoustoiminnan tauolle toistaiseksi.

⚠️ Teemme vain välttämättömimmät nuohoukset, mutta tällöin noudatamme kontaktitonta palvelumallia, eli asiakas on nuohouksen ajan muissa tiloissa/ulkona. Lisäksi huolehdimme tehostetusta hygieniasta kuten tähänkin asti! ⚠️

Turvallista kevättä, positiivisia ajatuksia ja ennen kaikkea pysytään terveenä! 🌞

Nuohoukset korona-epidemian aikana

Alkaako vuosinuohous olemaan ajankohtainen, mutta epäröit tilata nuohoojan kotiisi korona-tilanteen takia?

Me jatkamme nuohouksia normaalisti, erityistä tarkkuutta kiinnittäen suojakäsineiden sekä hengityssuojainten (joita käytämme työssämme normaalistikin) käyttöön. Maksupäätettä desinfioimme asiakkaiden välillä, mutta esimerkiksi pankkisiirto on erittäin hyvä maksuvaihtoehto tällä hetkellä. Emme myöskään tule töihin flunssaisena! Ikäihmisten (+70v.) luona käymme vain erityistilanteessa, esim. Jos uuni ei vedä.

Joten jos itse olet terve etkä ole ollut ulkomaan matkoilla viimeisen kahden viikon aikana, niin nyt on hyvä hetki hoitaa vuosinuohous kuntoon!

Soittamalla 0503630323 tai viestillä saat yhteyden! 😊

Tarjoamme nuohouksia myös Joroisissa, Rantasalmella ja Juvalla 1.7.2019 alkaen.

Nuohouspiirit poistuvat myös Etelä-Savon alueella siirtymäajan umpeuduttua 30.6.2019, joten jatkossa meidät voi tilata myös Joroisiin, Rantasalmelle ja Juvalle.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous nuohouksesta. Juttele myös naapureiden kanssa ja tilatkaa nuohous kimpassa!

Nuohous vapautuu valtakunnallisesti kilpailulle 1.1.2019

Nuohouspalvelujen järjestämistä koskeva pelastuslain muutos hyväksyttiin eduskunnassa 5.12.2018. Muutos astuu voimaan 1.1.2019.

Lakimuutoksessa pelastuslaitoksilta poistuu velvoite huolehtia nuohouspalvelujen järjestämisestä alueellaan, mikä tarkoittaa käytännössä piirinuohousrajojen poistumista. Vuoden 2019 alusta koko maassa siirrytään yhdenmukaisesti nuohouspalvelujen vapaaseen tarjontaan.

Nuohouspalveluja saa jatkossakin tarjota vain nuohoojan ammattitutkinnon suorittanut henkilö. Rakennuksen omistajan ja haltijan velvoite huolehtia tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohouksesta säilyy entisenä, samoin nuohouksen määrävälit.

Rakennuksen omistajan tai haltijan tulee siis itse aktiivisesti tilata nuohous kiinteistölleen, huolehtia säännöllisestä nuohouksen suorittamisesta ja siitä, että nuohouksen suorittajalla on nuohoojan ammattitutkinto.

Vakituisten asuntojen tulisijoissa nuohous on tehtävä vuosittain, vapaa-ajan asunnoissa vähintään kolmen vuoden välein.

NokiSetti lomailee 28.11.-6.12.

7kk työrupeaman tullessa täyteen on aika antaa hieman aikaa myös perheelle. Jäämme siis lomalle keskiviikkona 28.11. ja palaamme töihin taas itsenäisyyspäivän jälkeen.

Kalentereissa on vielä vapaita aikoja ennen taukoa joten soita ja varaa aika nuohoukselle (puh. 050 3630323 / 040 5459962) tai jätä yhteydenottopyyntö sivujemme kautta!