Varkauden piirinuohooja Usko Rantala jää eläkkeelle 31.7.2018

Usko Rantalan siirtyessä viettämään eläkepäiviään, yrityksemme Nuohouspalvelu NokiSet Oy jatkaa lakisääteisten nuohouspalvelujen tarjoamista Varkaudessa Rantalan nuohouspiirissä 1.8.2018 alkaen.

Piiriin kuuluvat kaupunginosat ovat Lehtoniemi, Käpykangas, Könönpelto, Puurtila, Kuoppakangas, Päiviönsaari, Kommila, Taipale, Repokangas, Häyrilä, Kaura-aho, Luttila, Hasinmäki, Pussilanjoki, Taulumäki, Savonmäki, Akonlahti ja Kosulanniemi.

Nuohooja Markkaset
NokiSetin Anne ja Jani. Kuva: Markus Puolakanaho / Warkauden Lehti

Pyrimme jatkamaan piirinuohousjärjestelmästä tuttua nuohouskierrosta eli kierrämme tarjoamassa nuohousta tietyissä osissa kaupunkia aina tiettyyn aikaan vuodesta. Jos asiakas ei ole kotona käytyämme ovella tavoittelemassa, jätämme yhteydenottopyynnön postilaatikkoon. Toivomme yhteydenottoa mahdollisimman pian, jolloin vielä kierrämme alueella. Järjestelmä helpottaa sekä nuohoojan työtä että kiinteistön omistajan muistamista siitä milloin edellinen vuosinuohous on suoritettu.

Perimmäisenä ajatuksenamme on asiakaslähtöisyys joten pyrimme joustamaan nuohousaikaa sovittaessa asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaan. Toivomme myös asiakkaalta ymmärrystä siihen että nuohousaikoja ei voi sopia minuutintarkasti, harvoin edes puolentunnin tarkkuudella. Syksy ja toisaalta myös kevät ovat nuohoojan kiireisintä aikaa, mutta nuohouksia pitäisi päästä tekemään läpi vuoden myös keskellä synkintä talvea tai helteisintä kesää.

Palveluihimme kuuluvat tulisijojen ja savuhormien nuohoukset sekä lämmityskattiloiden puhdistamiset. Tarkistamme nuohouksen yhteydessä hormien sekä tulisijojen kunnon siltä osin mitä silmämääräisesti havaittavissa on.

Käytössämme oleva nuohoustaksa perustuu pelastuslaitoksen määräämään yksikköhintaan vielä niin kauan kun piirinuohousjärjestelmä on voimassa. Edullisimmillaan nuohouslasku Pohjois-Savon alueella on 42,41 euroa (yhden hormin ja tulisijan kohteet). Lisää hinnoittelusta voit lukea täältä. Nuohouksen voi maksaa meille joko kortilla (Debit/Credit) tai käteisellä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: