MeistäHinnastoTietoa nuohouksestaAjankohtaistaOta yhteyttäRekisteriseloste


Keitä me olemme?

NokiSet on varkautelaisen nuohoojapariskunnan, Anne ja Jani Markkasen perustama nuohousalan yritys.

Nuohooja Anne Markkanen
Nuohooja Anne Markkanen

Anne on iloinen ja positiivinen, haasteita pelkäämätön pieni tehopakkaus joka tulee toimeen kenen kanssa tahansa. Ennen kuin huomaatkaan, on hän jo piipunnokassa sutinsa kanssa. Anne ei tehokkuudesta huolimatta tingi tekemänsä työn laadusta!

Anne aloitti nuohoojaoppilaana isänsä Asmo Ikosen nuohousfirmassa Juvalla tammikuussa 2012. Ennen nuohoojan uraansa hän on lukenut ylioppilaaksi ja työskennellyt useamman vuoden kaupanalalla josta Annella on myös myynnin ammattitutkinto.

Ajatus lähteä seuraamaan isänsä jalanjälkiä oli kolkuttanut takaraivossa jo lukioaikoina, mutta varmuus alalle lähtemisestä kypsyi hiljakseen. Kun aika oli lopulta sopiva, kysyi Anne isältään ottaisiko tämä hänet töihin. Päätös uskaltautua harvinaiselle, miesvaltaiselle alalle oli lopulta hänen elämänsä paras.

Nuohooja Jani Markkanen
Nuohooja Jani Markkanen

Jani on sanalla sanoen lupsakka savolainen. Hänen kanssaan ei voi olla tulematta toimeen. Työnsä Jani tekee varmalla otteella ja lopputulos on kaikenkaikkiaan erinomainen!

Janin historia nuohousalalla alkoi keväällä 2013 nuohoojamestari Jukka Huumosen palveluksessa Vehmersalmi/Varkaus -akselilla. Ennen tätä hän valmistui tuotantotekniikan mekaanikoksi ja työskenteli 14 vuotta Varkauden konepajalla. Janilla on myös talotekniikan lvi:n ammattitutkinto.

Nuohoojaksi Jani päätyi naapurinsa Jukan ehdotuksesta. Melko tuntematon ala osoittautuikin työtä pelkäämättömälle kaverille positiiviseksi yllätykseksi. Homma on nokista mutta virkistävää! Työpäivät kun eivät ole samanlaisia keskenään.

Toisiimme tutustuimme nuohoojan oppisopimusperusteiseen koulutukseen kuuluvien lähiopetusjaksojen myötä.

Valmistuimme nuohoojan ammattiin vuoden 2014 aikana ja Jani siirtyi alkuvuodesta -15 töihin Juvalle.

Lokakuussa 2017 Anne aloitti työt Varkauden piirinuohoojan Usko Rantalan palveluksessa Savon Katoxilla.

Oman yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi kevään 2018 aikana, kun Usko Rantalalla oli suunnitelmissa jäädä eläkkeelle. Nuohouspalvelu NokiSet Oy sai alkunsa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: